Nieuw verkooppunt: GALERIE ZÖNE

De nieuwste Art Deco tassen van Dutch Creek Bags zijn in het 4e kwartaal van 2022 te zien en te koop bij Galerie Zöne, Nieuwstraat 17, Leiden.

 

 

 

Dutch Creek Bags op RTV UTRECHT

Op Regio TV Utrecht werd op 22 september een item op tv uitgezonden over Dutch Creek Bags. De uitzending met toelichting is nog te zien op:

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3472061/de-tassen-van-woerdense-ontwerpster-corien-van-vliet-gaan-de-hele-wereld-over

 

 

Award: MOST INNOVATIVE ART DECO HANDBAG

In september 2022 presenteerde het Luxlife Magazine (United Kingdom) hun Perfect Awards Programme. Het award “Most Innovative Art Deco Handbag ging naar Dutch Creek Bags !

 

 

 

Ontwerpwedstrijd Hester van Eeghen LEATHER DESIGN

In september 2019 heeft  Dutch Creek Bags in de ontwerpwedstrijd van de Stg. Hester van Eeghen Leather Design een Design Award ontvangen voor de Catchy Color bag.

Het juryrapport roemt het vakmanschap en de verfijnde uitstraling van de tas.: “We hebben hier te maken met een prachtig product. Zeer mooi gemaakt en zeer verfijnd weergegeven. Een geweldige beheersing van het leervak heeft de jury telkens opnieuw doen laten kijken”.

Ontwerpwedstrijd DESIGN-A-BAG-COMPETITION (international)

Met de ART DECO SCULPTURE BAG behaalde Dutch Creek Bags in februari 2019 de 13e plek in deze wereldwijde wedstrijd.

Cadeaubon

Wil je een tas of accessoire cadeau geven maar twijfel je wat de beste keus is? Dan is een Dutch Creek Bags cadeaubon de oplossing. Verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag.
Op de achterzijde van de bon is voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap. De bon wordt verstuurd in een bijpassende envelop en op verzoek feestelijk verpakt.

Het bedrag van de cadeaubon moet vooraf worden betaald. Neem voor details contact met ons op.

CADEAUVERPAKKING

Natuurlijk kan je elke tas of accessoire feestelijk door ons laten inpakken. Geef je wensen hiervoor door bij de bestelling.

voor meer informatie

Neem contact op

Contact

 

Dutch Creek Bags

Corien Van Vliet
Ribeslaan 14
3442 JA Woerden (geen bezoekadres) 

info@dutchcreekbags.com

KvK 70539200
VAT number/BTW-id NL001327948B08
Banknr. IBAN NL94INGB0004161083

Volg ons