Corien van Vliet

Wat ik doe en wie ik ben

Hier het gezicht achter Dutch Creek Bags en een van de ontwerpen van mijn hand. Het proces van zelf ontwerpen, het zoeken naar de juiste materialen en het uiteindelijk realiseren van dat wat eerder alleen nog maar als idee in mijn hoofd bestond, geeft veel voldoening en zorgt voor passie voor het werk.

Mijn voorkeur voor het tastbaar creëren was altijd al aanwezig maar jaren ondergesneeuwd door het werken in een heel andere loopbaan. Totdat ik met het volgen van een gedegen vakopleiding een ommezwaai in mijn leven maakte en mijn oude liefde voor het creatief werken met mijn handen weer de ruimte gaf.  In 2017 ben ik van start gegaan met het tassenlabel Dutch Creek en in januari 2018 is mijn bedrijf DutchCreekBags officieel geregistreerd.

Label en logo

De naam Dutch Creek is niet zomaar gekozen. Dutch verwijst naar het land waar de tassen worden gemaakt en Creek is een vertaling van mijn achternaam Van Vliet. Het logo symboliseert de beweging die elk ontwerp in zich heeft maar is ook een samenvoeging van de letters D en C.

Custom made

Ook tassen in opdracht zijn mogelijk. Daarbij kan het gaan om kleine aanpassingen op een bestaand ontwerp bijvoorbeeld de kleur van het leer of de fournituren. Maar ook andere wensen zijn bespreekbaar mits dit wel binnen het ‘look and feel’ van het label valt. Neem gerust contact met mij op, we komen er vast samen uit.

voor meer informatie

Neem contact op

Contact

 

Dutch Creek Bags

Corien Van Vliet
Ribeslaan 14
3442 JA Woerden (geen bezoekadres) 

info@dutchcreekbags.com

KvK 70539200
VAT number/BTW-id NL001327948B08
Banknr. IBAN NL94INGB0004161083

Volg ons