FAQ

Hoe kan ik bestellen en waar zijn de tassen te koop?
Bestellen kan via deze website. Na ontvangst van de betaling wordt het bestelde product toegestuurd.
De tassen die staan bij Galerie Van Slagmaat zijn daar te koop. U kunt daarvoor ook met ons contact opnemen.
Hoe verloopt de verzending?
Alle producten worden verstuurd met PostNL en met track & tracecode. Binnen Nederland is verzending op kosten van DutchCreekBags bij een bestelling >150 euro.
Wat zijn de kosten van verzending?
Verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang, de zwaarte van het product en de bestemming. De tarieven van PostNL worden hierbij aangehouden. Voor Nederland kan globaal uitgegaan worden van: brievenbuspost € 4 (met track & tracecode) en pakketpost (met track & tracecode) € 6,95. De exacte kosten voor de verzending van een product worden in de bevestigingmail vermeld.
Hoe zit het met de garantie?
Op het product zit een jaar garantie op stiksels, naden en fournituren. In de garantietermijn worden deze kosteloos gerepareerd, daarna worden er reparatiekosten berekend.
Verzending ook naar het buitenland?
Dutch Creek Bags verzendt ook naar het buitenland. Hiervoor gelden andere verzendkosten. Voor een opgave van de verzendkosten, neem contact met ons op. Bestellen kan door een bericht te sturen via het contactformulier van de website.
Is retourneren mogelijk?
Wil je de tas retourneren, dan kan dat binnen 14 dagen. Neem daarover altijd eerst contact op met DutchCreekBags via de mail. De tas moet in oorspronkelijke staat zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten die gemaakt zijn in opdracht kunnen niet worden geretourneerd. De kosten van verzending komen voor kosten van de klant.
Hoe moet ik het product onderhouden?

Voor de producten wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsleer. Leer is een natuurproduct, dat maakt ook dat het materiaal bij het juiste gebruik en onderhoud steeds mooier en karaktervoller wordt.

Om het leer tegen vuil en water te beschermen, adviseren we om elke 3 maanden de tas te behandelen met een beschermende spray (volg de gebruiksaanwijzing op de bus). Veeg water (regendruppels) zo snel mogelijk weg met een schone, wat klamme doek. Is het leer toch nat geworden, droog het dan bij kamertemperatuur maar nooit dicht bij een warmtebron. Daarmee voorkom je dat het leer krimpt en verhardt.

Gebruik je de tas niet, berg deze dan op in een stofzak (bijgeleverd bij de duurdere tassen) en het liefst met vulling zodat de tas in vorm blijft.

Is een tas op maat mogelijk?
Ook tassen in opdracht zijn mogelijk. Daarbij kan het gaan om kleine aanpassingen op een bestaand ontwerp bijvoorbeeld de kleur van het leer of de fournituren. Maar ook andere wensen zijn bespreekbaar mits dit wel binnen het ‘look and feel’ van het label valt. Neem gerust contact met mij op, we komen er vast samen uit

voor meer informatie

Neem contact op

Contact

 

Dutch Creek Bags

Corien Van Vliet
Ribeslaan 14
3442 JA Woerden (geen bezoekadres) 

info@dutchcreekbags.com

KvK 70539200
VAT number/BTW-id NL001327948B08
Banknr. IBAN NL94INGB0004161083

Volg ons