Nieuws

WAVE BAGS small NU TE ZIEN EN TE KOOP BIJ MRS. ROSEHIP CONCEPTSTORE

Samen met aansprekende merken als Vlieger & Van Dam, Lignum bags, Studio Van Leeuwen en Mrs. Rosehip, liggen de Wave bags small van Dutch Creek Bags nu ook in de conceptstore van Mrs. Rosehip, Stevinstraat 141, Den Haag

ART DECO SERIE TASSEN NU BIJ GALERIE VAN SLAGMAAT

Tassen van Dutch Creek Bags staan al sinds begin 2018 te koop bij Galerie Van Slagmaat, Leidsestraatweg 36 in Woerden. De samenwerking is nog steeds succesvol en sinds december 2019 staat de ART DECO serie daar nu te koop. De Galerie is elke vrijdag en zaterdag geopend.

ONTWERPWEDSTRIJD HESTER VAN EEGHEN LEATHER DESIGN

In september 2019 heeft  Dutch Creek Bags in de ontwerpwedstrijd van de Stg. Hester van Eeghen Leather Design een Design Award ontvangen voor de Catchy Color bag.

Het juryrapport roemt het vakmanschap en de verfijnde uitstraling van de tas.: “We hebben hier te maken met een prachtig product. Zeer mooi gemaakt en zeer verfijnd weergegeven. Een geweldige beheersing van het leervak heeft de jury telkens opnieuw doen laten kijken”.

ONTWERPWEDSTRIJD DESIGN-A-BAG-COMPETITION (international)

Met de ART DECO SCULPTURE BAG behaalde Dutch Creek Bags in februari 2019 de 13e plek in deze wereldwijde wedstrijd.

 

CADEAUBON

Wil je een tas of accessoire cadeau geven maar twijfel je wat de beste keus is? Dan is een Dutch Creek Bags cadeaubon de oplossing. Verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag.
Op de achterzijde van de bon is voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap. De bon wordt verstuurd in een bijpassende envelop en op verzoek feestelijk verpakt.

Het bedrag van de cadeaubon moet vooraf worden betaald. Neem voor details contact met ons op.

CADEAUVERPAKKING

Natuurlijk kan je elke tas of accessoire feestelijk door ons laten inpakken. Geef je wensen hiervoor door bij de bestelling.